RSS

Попска къща за гости „ПЕНДАРКА“ е семейна къща за отдих и почивка на село, зимна ски ваканция или еко туризъм. Посрещане на Коледа, Нова година или Великден с Вашите близки и приятели !

Село Райово, само на 1 час от София и 15 мин. от Боровец!

Дворът е просторен, богато озеленен и с разкошни дървета. Трите високи бора и ясена, който е над 300 години (един истински еко климатик ), ви даряват с истинска прохла.

Оформени са няколко къта - барбекю с навес, градинска маса , хамак , кладенец (бунар) в който може да се изстудяват питиета, паркинг в двора и зелени полянки с цветя.

Ограден с високи дувари , дворът и градината носят усещане за уединение. Прекараното в двора време сякаш спира и носи истинско блаженство – зеленина, тишина, усамотение. Всичко това ви презарежда.

Весел двор - може да насадите цвете, да нахраните зайчетата , да полеете тревата или да си наберете малинки.


Още от Пендарка - в двора на къщата има композирани стари предмети на бита от шопския край, които допринасят за допълнителна автентична атмосфера.

ЕЛАТЕ НИ НА ГОСТИ !

Ще Ви посрещнем с усмивка, ще Ви настаним в уютна стая и ще имате възможност за прекрасна почивка в планината! Чудесна идея за уикенд, семейно пътуване, купон с приятели или пълен релакс в тишината на селото и уюта на къщата. И разбира се на добра цена.